Charlie Sheen, despre HIV: „Boala asta a ales omul nepotrivit”

30 decembrie 2015 9:35   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Controversatul star de la Hollywood a dezvăluit că se luptă de patru ani cu virusul HIV. Charlie Sheen (50 de ani) a făcut anunțul în luna noiembrie, ca să le închidă gura „prietenilor” care au încercat să-l stoarcă de bani, amenințându-l că vor spune presei că este seropozitiv. Recent, actorul a acordat un interviu curajos, în care a explicat ce înseamnă această boală pentru el.

Starul din „Doi bărbați și jumătate” a pozat recent într-o ședință foto la reședința lui din Los Angeles (SUA) și a dezvăluit despre diagnosticul HIV că „Această boală a ales omul nepotrivit”, potrivit The Huffington Post. Viața lui Charlie Sheen s-a schimbat radical după ce a aflat că este seropozitiv. Apropiații și fostele lui logodnice l-au șantajat și l-au amenințat că îi vor dezvălui secretul. Starul a dat zeci de mii de dolari pentru a le închide gura acestor oameni, însă, într-un final, s-a decis să spună adevărul și să-și ia o piatră de pe inimă. A făcut anunțul într-un interviu live, luna trecută. A explicat cât de greu i-a fost să afle că are virusul HIV și cât de îngrozitoare a fost experiența de a-și pierde prietenii pe care îi considera drept familie.

Actorul primit numeroase amenințări de la persoane apropiate, care îi cereau bani în schimbul tăcerii lor. Charlie Sheen le-a dat mii de dolari pentru a nu se afla că e seropozitiv.

„Voiam să îmi protejez viața privată. Nu voiam să fiu forțat să dezvălui că sufăr de această boală, din cauza lăcomiei unor oameni”, a spus actorul pentru Radal Online.

Mai multe