Charlie Sheen e falit! Ce i-a cerut fostei soții

16 martie 2016 17:31   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Dacă pe vremuri obișnuia să se lăfăie în bani și lux, se pare că s-a cam golit pușculița lui Charlie Sheen (50 de ani). Actorul a ajuns la capătul averii după ce a făcut public faptul că este seropozitiv. Zeci de femei s-au înghesuit în tribunale să intenteze procese pe numele său, pe motiv că nu le-a anunțat de condiția lui.

Vizitele la avocați și specialiști l-au costat considerabil pe Sheen, care cheltuiește o mică avere și pe medicamentele care îi țin sănătatea sub control. Acum, starul de la Hollywood susține că este falit și vrea să facă economii, potrivit TMZ.

Celei de-a doua soții, Denise Richards (45 de ani), îi plătește lunar 55 de mii de dolari pensie alimentară pentru copil, încă din anul 2009. Acum, Charlie Sheen i-a cerut actriței să îi diminueze datoriile. Acesta a depus o cerere pentru reducerea sumei pe care i-o plătește în fiecare lună, pe motiv că averea lui nu mai este ce a fost odată: „Venitul meu a decăzut drastic”.

Nici lui Brooke Mueller nu mai vrea să-i plătească pensia

Același lucru i l-a cerut și ultimei sale soții, Brooke Mueller (38 de ani), în urmă cu două săptămâni. Mueller obișnuia să primească aceeași sumă pe care o primea și Richards până acum, adică 55 de mii de dolari pe lună. 

Mai multe