Charlie Sheen, violent cu soţia sa. Urmează divorţul - FOTO

26 decembrie 2009 21:46   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

După mai puţin de doi ani de căsătorie, mariajul dintre Charlie Sheen şi Brooke Mueller s-ar putea destrăma, în urma ieşirii violente a actorului, din ziua de crăciun, dezvăluie RadarOnline.

Actorul din "Two and a Half Men" a fost arestat, după ce a strans-o de gât pe soţia sa, după o încăierare. El a fost eliberat după ce a achitat o cauţiune de 8.500 de dolari. După incident însă, Mueller este hotărâtă să intenteze divorţ în viitorul apropiat.

De altfel, cei doi erau deja separaţi, când Charlie Sheen şi-a agresat soţia şi le-au spus prietenilor că mariajul lor s-a sfârşit.

Vezi aici galerie foto cu Charlie Sheen şi Brooke Mueller

După ieşirea necontrolată a actorului, reprezentanţii acestuia au încercat să-i repare imaginea. Surse din anturajul soţiei lui, susţin că aceştia au făcut presiuni asupra lui Brooke să-şi schimbe declaraţiile privitoare la asalt şi chiar i-au sugerat cuvintele pe care ea ar trebui să le spună.

De altfel, Mueller şi-a schimbat prima versiune privind violenţa soţului, după ce a fost contactată de reprezentanţii lui Charlie Sheen.

Mai multe