Charlize Theron a venit doar în sutien la o lansare, însă toți s-au uitat la picioare

18 iulie 2017 14:09   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Charlize Theron este, cu siguranță, o femeie curajoasă. Pe scenă și în afara ei. Actrița premiată cu un Oscar după ce și-a schimbat radical înfățișarea pentru rolul din ”Monster” a surprins pe toată lumea când a apărut la lansarea celui mai recent film al său purtând doar un sutien și o fustă incredibil de scurtă.

Îmbrăcată în alb din cap până-n picioare, Charlize Theron (41 de ani) a făcut furori la lansarea celui mai recent film al ei în Berlin, Germania. Luni, 17 iulie, actrița a fost, fără îndoială, cel mai sexy ambasador al peliculei ”Atomic Blonde”.

Conștientă de atuurile ei fizice, chiar și fără să fie posesoarea unui bust impresionant, Charlize a purtat în partea de sus doar un sutien Christian Dior.

Fusta mini cu talie înaltă a anulat orice potențial efect ieftin, ascunzând mijlocul și lăsând doar să se ghicească abdomenul perfect lucrat la sală. În felul acesta, întreaga atenție s-a mutat asupra adevăratelor vedete ale ținutei, picioarele lungi, atletice, puse încă o dată în valoare de pantofii stiletto.

O asemenea ținută nu putea fi însoțită decât de un ruj roșu aprins și de o manichiură în aceeași nuanță. toate acestea, precum și bijuteriile scumpe și părul blond platinat au trimis discret la cea mai sexy blondă din toate timpurile, Marilyn Monroe.

Mai multe