Charlize Theron e și mamă, și tată. Ea a explicat de ce nu are nevoie de un bărbat în viața ei

31 iulie 2020 16:20   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Charlize Theron este o mamă incredibilă! Recent, actrița de 44 de ani, i-a explicat fetei ei August care are cinci ani de ce nu are nevoie de un bărbat în viața ei. Actrița din ”Mad Max” și ”Monstrul” nu e pregătită încă să îi facă pe plac și fiicei ei August, de 5 ani, care vrea ca ”mami să îi aducă un tătic în casă”. Într-un interviu acordat recent actrița sud-africană a explicat că ”ea este și mamă și tată pentru copiii ei”.

Charlize Theron, 44 de ani, îi face toate poftele fiicei, Jackson, de opt ani, care s-a născut băiat. Recent, ea i-a zis lui August că ”singurul iubit din viața ei care o înțelege și o respectă așa cum se cuvine este ea însăși”. Charlize are o avere estimată la 130 de milioane de dolari și susține că și-a câștigat prin muncă independența.

În interviul acordat Dianei von Furstenberg pe podcast-ul Spotify, Charlize a spus că Jackson crede că mama lui se iubește cu Nicole Kidman după ce a văzut filmul ”Bombshell”. ”Acum două zile eram în mașină cu fetele mele și la un moment dat amândouă m-au întrebat când am de gând să îmi iau un iubit. Amândouă insistau că îmi trebuie un iubit. Le-am spus că cel mai bun iubit pentru mine sunt eu însămi. Mai mult decât atât, sunt și tatăl perfect pentru ele două”, a spus Charlize.

Citește și:

Charlize Theron, probleme mari de sănătate. A ajuns pe mâinile medicilor

Charlize Theron face orice de dragul actoriei! S-a transformat radical pentru rolul din "Fast&Furious"

Își crește singură copiii adoptați

Charlize Theron a adoptat-o pe Jackson în 2012, după ce a abandonat gândul de a deveni mamă. La vârsta de trei anişori, copilul făcea crize de isterie în stradă pentru că nu îi conveneau hainele de băiat. De mai bine de patru ani o îmbracă în rochiţe cu volănaşe, îi împletește părul în codițe şi îi face manichiura. Actriţa, care are o avere de 130 de milioane de dolari, nu îi poate îndeplini prea curând visul de a-şi schimba sexul pentru că legislaţia privind protecţia minorilor îi interzice să facă acest lucru. 

În 2015, Theron a adoptat-o pe August, de la un orfelinat sud-african, iar mama ei zice că este „cel mai cuminte copil din lume”. Micuţa de cinci a înţeles deja prin ce trece Jackson şi îi spune ”sora mea”.

Mai multe