Charlize Theron îi face întocmai pe plac fiicei adoptive care s-a născut băiat. Cum au ieşit la masă

22 iunie 2020 21:17   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

De trei luni, actriţa de origine sud-africană Charlize Theron, 44 de ani, stă închisă în casă de frica pandemiei, în Malibu, California. Sâm­­­bătă seara, după ce s-au terminat protestele şi lumea s-a dus acasă, actriţa a ieşit la restaurant cu copiii ei.

Charlize Theron este mama perfectă! A adoptat doi copii, pe Jackson, de 8 ani, şi pe August, de 3 anişori şi îi creşte oferindu-le tot ce e mai bun pe lumea asta. Actriţa, producătoarea şi fotomodelul are în conturi o avere de aproximativ 160 de milioane de dolari şi este pregătită să o educe acasă pe Jackson, care s-a născut băiat, dar a realizat că e fata încă de la vârstă de 3 ani. Sâmbătă, familia a ieşit la restaurantul de fiţe Nobu din Malibu, California. 

Toate s-au îmbrăcat cu rochiţe şi Jackson a ţinut morţiş să se îmbrace la fel ca mama adoptivă, insistând să ia inclusiv un sacou.

Într-un interviu acordat acum câţiva ani, Charlize Theron a insistat ca Jackson să fie considerat încă de pe acum fată, chiar dacă nu a început tratamentele de schimbare de sex.

Grijulie şi responsabilă, Charlize a evitat să iasă din casă pe perioada epidemiei care a făcut peste 123.000 de victime în SUA şi şi-a ţinut odraslele la piscina vilei ei în majoritatea timpului. Sâmbătă a avut grijă să poarte mască şi a explicat personalului de la restaurant să respecte distanţa corespunzătoare faţă de fetele ei. Nu au petrecut mai mult de 30 de minute la terasă şi au mâncat fiecare câte o salată şi o îngheţată la desert. Charlize este extrem de implicată în susţinerea cadrelor medicale care luptă împotriva COVID-19 şi a făcut mai multe donaţii generoase de la începutul epidemiei atât pentru sistemul de sănătate american, cât şi pentru cel din ţara natală, Africa de Sud. 

Mai multe