Charlize Theron, nu ţi-e cam mare maioul?

12 februarie 2019 18:43   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Charlize Theron, 43 de ani, a făcut senzaţie la Club China, din Berlin, Germania, la gala internaţională Cinema pentru Pace. Ea a defilat duminică seara îmbrăcată într-o rochie plasă care îi punea în valoare silueta de fotomodel.

Theron, care are o avere estimată la 130 de milioane de dolari, face parte din actorii de la Hollywood care s-au implicat în acţiuni mondiale de menţinere a păcii. La începutul acestui an, Charlize a fost văzută în compania lui Brad Pitt (55 de ani) şi s-a vehiculat că cei doi ar fi împreună, spre disperarea Angelinei Jolie (43 de ani), care a fost obligată în instanţă să împartă custodia celor şase copii cu fostul soţ.

 În timp ce Brad petrecea la aniversarea de 50 de ani a lui Jennifer Aniston, din New York, Charlize făcea acelaşi lucru la peste 10.000 km distanţă, pentru o cauză nobilă. Cei doi nu au recunoscut relaţia, însă gurile rele spun că Sean Penn a fost cel care le-a făcut cunoştinţă şi i-a ajutat să se cupleze. Charlize a fost uşor criticată de designerii de modă din cauza rochiei-plasă, mulţi ironizând-o că ar fi luat pe ea un maiou care îi era mare...

Mai multe