Cher e la fel de sexy ca acum 41 de ani FOTO

10 mai 2015 9:29   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Şapte luni s-a luptat cu boala, care a fost la un pas s-o ucidă! Din fericire, cântăreaţa Cher (68 de ani), a reuşit să înfrângă suferinţele şi, recent, a fost văzută, la fel de sexy ca acum 41 de ani, la New York.

Legendara Cher, cu o avere de 320 de milioane de dolari (1,1 miliarde de lei), a reuşit să depăşească gravele probleme de sănătate care au chinuit-o începând din septembrie anul trecut.

 La gala Institutului pentru Arta Costumului de la Muzeul Metropolitan din New York, care a adunat cele mai strălucitoare vedete de la Hollywood, ea a întors capetele tuturor bărbaţilor. Îmbrăcată într-o elegantă rochie multicoloră, diva avea aceeaşi siluetă de vis dintotdeaua, cu toate că se apropie de vârsta de 70 de ani. Cei care au văzut-o, la fel de sexy ca întotdeaua, s-au gândit automat la hit-urile ei ”If I Could Turn Back Time” (Dacă aş putea întoarce timpul) din 1989 sau „Strong Enough” (Destul de puternică).

La gala MET de anul acesta, vedeta a venit îmbrăcată într-o rochie realizată de stilistul Marc Jacobs, de 2.000 de dolari (circa 7.900 de lei), la aceeaşi gală, din 1974, a strălucit într-o rochie semnată de Bob Mackie, de 2.200 de dolari (circa 8.700 de lei).

Salvată de un rinichi de la fiul transsexual

Cher a fost grav bolnavă şi medicii s-au temut că ar fi putut să moară pe scenă. Ei au determinat-o să-şi întrerupă turneul “Dressed To Kill”, în urmă cu şapte luni, din cauza unei infecţii la rinichi care i-a atacat organele interne. La acea vreme, a fost internată de urgenţă în spital. Interpreta  pieselor “I Got You Babe” şi “Believe” a trebuit să poarte luni de zile  un aparat pe piept care să-i monitorizeze inima.

Potrivit revistei americane „National Enquirer”, rinichii lui Cher au cedat complet şi diva ajunsese să mai trăiască doar cu ajutorul aparatelor. Salvarea neaşteptată a venit din partea fiicei, Chaz (45 de ani), care i-a donat un rinichi, deşi mama sa o dezmoştenise fiindcă şi-a schimbat sexul din femeie în bărbat.

“Mi-a părut aşa de rău că a trebuit să anulez concertele. Însă contractasem un virus ucigaş. Mă bucur că am reuşit să supravieţuiesc. Medicii spun că am un organism puternic”, a mărturisit vedeta.

Cher a vândut peste 100 de milioane de albume şi a fost de patru ori căsătorită cu David Geffen (1973-75), Gene Simmons (1979-80), Les Dudek (1980-82) şi Rob Camilletti (1986-89). Ea are doi copii: Chaz Bono şi Elijah Blue Allman (38 de ani). 

Mai multe