Cher, operată de urgenţă la picior

30 noiembrie 2010 15:12   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Cher, în panică. Diva este nevoită să se supună de urgenţă unei operaţii la un picior. Deşi a suferit până în prezent nenumărate intervenţii chirurgicale, acum se teme, fiindcă operaţia e dureroasă.

Cher a dezvăluit recent că trebuie să se opereze din cauza unei fracturi la degetul de la un picior, care îi provoacă dureri insuportabile.

Problema este mai veche, dar a neglijat-o, cu toate că medicul a avertizat-o că va plăti scump faptul că nu a luat-o în seamă. Cântăreaţa şi-a rupt degetul în timp ce făcea gimnastică, în urmă cu câţiva ani. Doctorul i-l imobilizase, ca să se sudeze osul, dar ea a început să danseze înainte să se prindă.

Citeşte şi:

Cher îi dă sfaturi amoroase Christinei Aguilera. Vezi ce-i spune!

Cher umblă desculţă prin New York! FOTOCher: «Am făcut sex cu Tom Cruise!»

Diva se roagă pentru reuşita operaţiei de care se teme, deşi până acum a suferit atât de multe intervenţii chirurgicale că nici nu le mai ţine minte, pentru care a plătit în total 1 milion de dolari.

Riscă să nu mai poată merge

După ce şi-a operat nasul, şi-a mărit sânii şi buzele, şi-a rotunjit şi şi-a ridicat fundul, a făcut nenumărate liftinguri faciale, liposucţii, implant de pomeţi şi şi-a pus dinţi perfecţi, Cher a ajuns să-şi repare oasele.

Dacă nu se va opera urgent la picior, vedeta va ajunge să nu mai poată merge de durere.

Mai multe