Chris Brown a ajuns în spatele gratiilor! Polițiștii l-au arestat chiar după un concert

6 iulie 2018 18:32   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Fostul iubit al Rihannei, rapper-ul Chris Brown are probleme din ce în ce mai serioase cu legea. Ultima sa ispravă a dus la arestarea lui la doar câteva minute după închierea unui concert pe care l-a susținut în Florida, Statele Unite ale Americii.

Brown are un lung cazier și este cunoscut polițiștilor, căci este o persoană agresivă. În anul 2009 el a fost condamnat pentru că a bătut-o cu sălbăticie pe iubita sa de la acea vreme, cântăreața Rihanna, iar cu doar câteva luni în urmă, fotoreporterii l-au surpins strângând-o de gât pe o femeie față de care părea apropiat. Ulterior, el a motivat că totul era doar o joacă și că femeia nu a fost rănită, însă expresia facială avută de această transmitea faptul că nu se simțea deloc confortabil în ipostaza în care se afla.

Joi, 5 iunie, Chris Brown a susținut un spectacol la „Coral Sky Amphitheatre”, situat în West Palm Beach. Imediat după ce concertul a luat sfârșit, el a fost reținut de către polițiști în baza unui „mandat de arestare excepțional”, însă autoritățile nu au dezvăluit ce acuzații i se aduc cântărețului. Chris a părăsit închisoarea după ce a plătit o cauțiune în valoare de 2.000 de dolari. Potrivit primelor informații, motivul pentru care artistul a fost arestat ar fi fost o altercație dintr-un club de noapte în care acesta a fost implicat la sfârșitul anului trecut. 

Se pare că vedeta este agresivă cu femeile, manifestă un comportament violent în general și oferă un model nepotrivit fiicei sale pe care o răsfață așa cum poate mai bine, îndeplinidu-i orice dorințp, chiar daca aceasta frizează absurdul. Recent el și-a atras antipatia fanilor și un val de comentarii negative după ce a încărcat un scurt film video în care fiica sa se joacă cu un pui de maimuță. Mai mulți internauți au comentat și i-au atras atenția, accentuând ideea că un animal sălbatic nu poate reprezenta în veci prietenul encuvântător al unui copil de bani gata. 

Mai multe