Chris Brown, fostul iubit lansează invitaţia:«Rihanna, hai să faci sex cu noi doi!»

29 noiembrie 2012 15:54   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Tot mai frecvente sunt zvonurile că Rihanna (24 de ani) şi cântăreţul Chris Brown (23 de ani), care a bătut-o acum trei ani, s-au împăcat.

Cert este un singur lucru: sunt din ce în ce mai des văzuţi împreună şi Brown i-a dat papucii iubitiei lui Karrueche Tran, de 24 de ani, de profesie fotomodel.

Conform „MediaTakeOut", zilele trecute Rihanna a fost la un pas de un atac de panică într-un moment de tandreţe, când iubitul i-a propus să facă sex în trei.

Şi nu cu ocircine ci chiar cu fosta iubită, de origine vietnameză. Rihanna a explodat instantaneu şi i-a reamintit că acum o lună a vrut să o bată pe Tran. În ciuda faptului că susţine că are un apetrit sexual debordant şi nu refuză fanteziile partenerului ei, Rihanna a fost pusă în faţa unei situaţii imposibile: sex în trei cu duşmanul de moarte? Niciodată...

Cine e Karrueche?

Karrueche Tran s-a născut în luna mai 1988, Los Angeles, California într-o familie de emigranţi vietnamezi. S-a lansat în modelling înainte să împlinească 18 ani şi a devenit relativ cunoscută în 2011, când a început relaţia cu Brown.

Mai multe