Chris Brown rupe tăcerea despre noaptea în care a bătut-o pe Rihanna

18 august 2017 13:31   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

În 2009, întreaga scenă muzicală de peste Ocean a fost cutremurată de gestul şocant făcut de Chris Brown. Acesta şi-a bătut iubita de la aceea vreme, pe mult mai celebra Rihanna, iar pozele cu ea vânătă şi cu buza spartă au făcut înconjurul lumii.

Într-un documentar despre viaţa lui, Chris Brown vorbeşte deschis despre ce s-a întâmplat în noaptea în care a bătut-o pe Rihanna.

“Îmi amintesc că eram în maşină şi i-am povestit de aventura mea cu o femeie. Înainte îi spusesem că nu avusesem de-a face cu ea, aşa că a avut un şoc când i-am mărturisit totul. A început să tragă de telefon, să-l arunce în mine, să ţipe... A început să mă lovească şi fără să conştientizez am lovit-o şi eu. Şi am lovit-o tare, cu pumnul. Când am văzut că i s-a spart buza, m-am îngrozit. Scuipa sânge. Mă simţeam ca un monstru şi nu-mi venea să cred că am bătut-o aşa”, povesteşte Brown în documentar.

Artistul a mai spus că între el şi Rihanna exista o relaţie tensionată, presărată cu certuri, violenţă fizică şi verbală.

Mai multe