Chrissy Teigen are asistentă medicală permanentă acasă. Acum o lună, a suferit un avort spontan

4 noiembrie 2020 16:29   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

La câteva săptămâni de la pierderea copilului, Chrissy Teigen are încă asistentă medicală permanentă acasă ca s-o îngrijească. A fost o mare durere pentru ea.

De la 30 septembrie, când a pierdut copilul, Chrissy Teigen (34 de ani) are asistentă medicală permanentă ca să aibă grijă de ea. Vedeta și soțul său, John Legend (41 de ani), au trăit o mare dramă după avortul suferit la jumătatea sarcinii. Nu s-a mai putut salva copilul, deși vedeta a fost internată de urgență în spital. I-a fost atât de rău, încât acum nu concepe să nu aibă permanent o asistentă medicală angajată în casă, pentru a avea grijă de ea. La Halloween, Chrissy Teigen s-a deghizat în balerină și pe asistenta medicală a deghizat-o în medic din Evul Mediu.

Chrissy Teigen a ajuns la Urgențe! Medicii i-au spus că a fost cât pe ce să piardă sarcina

Chrissy Teigen renunță la silicoane după 14 ani: "Îmi scot sânii! Au fost minunaţi pentru mine mulţi ani, dar mi-a trecut"

Vedeta are doi copii

Chrissy Teigen și John Legend formează unul dintre cele mai solide cupluri din lumea showbiz-ului. S-au cunoscut în 2007, la filmarea videoclipului ”Stereo”. S-au căsătorit șase ani mai târziu , la 14 septembrie 2013, pe malul lacului Como din Italia. În aprilie 2016 a venit pe lume fetița lor, Luna, și, doi ani mai târziu, în mai 2018, s-a născut Miles. În august, anunțaseră că vor deveni părinți pentru a treia oară. Însă sarcina a avut probleme și fotomodelul a ajuns la spital. Medicii nu au mai putut să salveze copilul. La câteva săptămâni de la pierderea copilului, Chrissy Teigen are încă asistentă medicală permanentă acasă.

Mai multe