Chrissy Teigen, în depresie după ce a pierdut un copil

26 noiembrie 2020 16:46   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Chrissy Teigen a dezvăluit fanilor săi că se află în depresie după pierderea copilului. Fotomodelul a cerut ajutorul fanilor pentru a a trece peste această stare neplăcută.

”Nu am mai avut postări, fiindcă mă aflu în depresie. Nu vă îngrijorați însă. Îmi voi reveni curând. Vă mulțumesc și vă iubesc”, a adăugat diva, citată de revista ”People”. Chrissy a suferit mult pentru faptul că a pierdut copilul. A mai liniștit-o faptul că soțul său, John Legend (41 de ani), i-a dedicat o melodie cu un frumos text în care vorbește despre durerea lui și laudă forța ei. Însă, cu timpul, durerea pentru pierderea ireparabilă i-a revenit.

Chrissy Teigen renunță la silicoane după 14 ani: "Îmi scot sânii! Au fost minunaţi pentru mine mulţi ani, dar mi-a trecut"

Chrissy Teigen a ajuns la Urgențe! Medicii i-au spus că a fost cât pe ce să piardă sarcina

Nu-și revine, deși mai are doi copii

Chrissy Teigen și John Legend formează unul dintre cele mai solide cupluri din lumea showbiz-ului. S-au cunoscut în 2007, la filmarea videoclipului ”Stereo”. S-au căsătorit șase ani mai târziu , la 14 septembrie 2013, pe malul lacului Como din Italia. În aprilie 2016 a venit pe lume fetița lor, Luna, și, doi ani mai târziu, în mai 2018, s-a născut Miles. În august, anunțaseră că vor deveni părinți pentru a treia oară. Însă sarcina a avut probleme și fotomodelul a ajuns la spital. Medicii nu au mai putut să salveze copilul. Chrissy Teigen e în depresie după ce a pierdut copilul.

Mai multe