Chrissy Teigen nu a mai pus gura pe alcool de 100 de zile. Motivul incredibil pentru care a făcut acest pas!

27 octombrie 2021 10:17   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Chrissy Teigen a sărbătorit la 26 octombrie 100 de zile de când nu a mai pus gura pe alcool. Deși până recent ea nu a recunoscut public faptul că ar avea probleme cu această dependență, soția lui John Legend a decis să facă acest pas dintr-un motiv cu totul și cu totul neobișnuit.

Chrissy Teigen, de 35 de ani, a descoperit că alcoolul dăunează grav relațiilor sociale din mediul virtual. În urmă cu mai bine de trei luni ea și-a surprins fanii cu niște comentarii extrem de vehemente, violente și veninoase printre care unul în care îi spunea unei adolescente să moară pentru că îndrăznea să o critice. Deși ulterior și-a cerut scuze, Teigen nu a mai reparat răul făcut. A realizat la timp că nu e bine să consume alcool și apoi să folosească telefonul mobil și să posteze comentarii așa că a renunțat la viciu. Ea a explicat spășită că tragedia prin care a trecut după ce a pierdut o sarcină a împins-o în patima alcoolului.

Citește și:

Chrissy Teigen, în depresie după ce a pierdut un copil

Chrissy Teigen renunță la silicoane după 14 ani: "Îmi scot sânii! Au fost minunaţi pentru mine mulţi ani, dar mi-a trecut"

Chrissy Teigen, distrusă după ce a pierdut o sarcină

Chrissy Teigen și John Legend sunt unul dintre cele frumoase cupluri din showbiz. Ei s-au cunoscut în 2007, la filmarea videoclipului ”Stereo”. S-au căsătorit șase ani mai târziu, la 14 septembrie 2013, pe malul lacului Como, din Italia. În aprilie 2016 a venit pe lume fetița lor, Luna, și, doi ani mai târziu, în mai 2018, s-a născut Miles. În august 2020, anunțaseră că vor deveni părinți pentru a treia oară. Însă sarcina a avut probleme și fotomodelul a ajuns la spital. Medicii nu au mai putut să salveze copilul. Amândoi au suferit îngrozitor și au avut nevoie de tratament împotriva depresiei.

Mai multe