Christina Aguilera nu a îmbătrânit deloc în 20 de ani de carieră. Care îi sunt secretele?

14 aprilie 2021 10:54   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Christina Aguilera abia dacă a îmbătrânit în 25 de ani de carieră. Care îi sunt secretele artistei americane de 40 de ani? Unul dintre ele este și faptul că nu s-a mai măritat a doua oară după divorțul de Jordan Bratman, cu care a fost măritată între 2005 și 2011.

Christina Aguilera, în vârstă de 40 de ani, a pozat pentru revista americană ”Health” prilej cu care a dezvăluit cum reușește să se mențină la fel de tânără ca la 20 de ani.Aguilera a povestit că unul dintre secrete este că nu s-a mai măritat a doua oară după divorțul de Jordan Bratman, cu care a fost măritată între 2005 și 2011. Ea este cuplată din 2010 cu Matthew Rutler și au o relație extrem de fericită alături de Max (băiatul de 13 ani din relația anterioară) și Summer, de 6 ani, fetița pe care o au împreună. Pe lângă tratamentele cosmetice anti-îmbătrânire pe care și le aplică în fiecare seară pe față, cântăreața a apelat de câteva ori și la Botox. Aguilera are o avere estimată la peste 175 de milioane de dolari.

Citește și:

Christina Aguilera a împlinit 40 de ani. E convinsă că viața începe după această vârstă

Christina Aguilera, topless și rea! Imagini interzise cardiacilor

Christina Aguilera a avut probleme cu greutatea

Christina Aguilera a avut probleme cu greutatea din cauza ambelor sarcini. La prima sarcină s-a îngrășat aproape 25 de kilograme, iar la a doua 20 de kilograme. Având în vedere că are o înălțime de doar 1,56 metri, kilogramele în plus s-au văzut imediat. S-a chinuit din greu să slăbească ținând regim și antrenându-se până la epuizare în sala de sport. În prezent a ajuns la greutatea de 50 de kilograme, după ce în 2015, și-a băgat fanii în sperieți slăbind excesiv până la 43 de kilograme. Exceptând injecțiile cu Botox, Aguilera susține că nu a apelat deloc la bisturiu, chiar dacă au existat voci care au susținut că are avea silicoane. Ea nu a apelat la liposucție și la tehnici de modelare a feței, taliei sau feselor preferând să își armonizeze silueta prin sport.

Mai multe