Christina Applegate nu ş-a dorit niciodată să joace comedie şi nici nu va apărea într-o continuare a serialului „Familia Bundy“

20 iulie 2021 10:30   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Christina Applegate este una dintre cele mai cunoscute actriţe americane de comedie, în special datorită rolului Kelly Bundy, din serialul-fenomen „Familia Bundy“. Personajul său i-a adus celebritatea, deşi Christina a recunoscut că, până la acest proiect, nu şi-a dorit niciodată să joace comedie. Cum s-au schimbat lucrurile?

Cariera în actorie a Christine Applegate (49 de ani) s-a născut odată cu ea, iar primul său „rol“ a fost alături de mama ei, actriţa Nancy Priddle, în serialul TV „Days of Our Lives“. Primul „job“ profesionist a fost la aceeaşi vârstă, când a apărut într-o reclamă pentru biberoane. În curând, a devenit o „veterană“ a reclamelor TV şi, în anii ʼ80, a apărut în multe clipuri publicitare. Christina Applegate este cunoscută în primul rând ca actriţă de comedie, lucru care a surprins-o chiar şi pe ea, deoarece nu şi-a dorit niciodată acest lucru. „Eram un copil posomorât, cu o atitudine sumbră, întotdeauna am crezut că proiectele serioase mi se potrivesc cel mai bine“, a declarat ea.

Citește continuarea aici.

Mai multe