Christy Giles, găsită moartă în fața unui spital! Polițiștii suspectează că modelul a fost ucis

18 noiembrie 2021 8:16   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Cadravrul lui Christy Giles a fost aruncat în fața unui spital din Los Angeles sâmbătă seară (13 noiembrie). Polițiștii suspectează că manechinul a fost ucis și încearcă să găsească un cerc de suspecți. Familia i-a implorat pe toți cei care pot oferi informații despre ultimele ore ale modelului să sune la poliție și să colaboreze cu anchetatorii.

După ce au fost văzute vineri seara la o petrecere, Giles, în vârstă de 24 de ani, și designerul Hilda Marcela Cabrales-Arzola, în vârstă de 26 de ani, au fost găsite pe stradă, în locuri diferite, la câteva ore distanță. Giles a fost declarată moartă la fața locului, iar Cabrales-Arzola se află în prezent în comă, fără activitate cerebrală și puține perspective de recuperare, potrivit prietenilor.

Soțul lui Giles, Jan Cilliers, a susținut că a văzut un videoclip cu trei bărbați mascați îmbrăcați în negru, care le-au aruncat pe fete pe stradă, în California de Sud. Aceștia au fost văzuți într-o Toyota Prius fără numere de înmatriculare, relatează New York Post. Cilliers susține că aceiași bărbați au lăsat-o pe Cabrales-Arzola în stare critică în fața spitalului Kaiser Permanente din West LA, două ore mai târziu.

Văduvul îndurerat suspectează că Giles a fost drogată, deoarece a fost găsită heroină în corpul modelului, pe care el nu crede că Christy Giles și-ar fi administrat-o în mod voluntar. 

Mai multe