Cinci vedete care arată horror după operațiile estetice

2 martie 2017 19:34   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Teoretic, operațiile estetice au rolul de a retușa unele imperfecțiuni sau de a te face irezistibilă. Vedetele lumii știu acest lucru și au recurs, de-a lungul timpului, la ele, însă unele au cam exagerat, iar rezultatele nu sunt tocmai cele preconizate.

Unele personalități celebre și-au deformat chipul, devenind obsedate de ”bisturiu”. Pe principiul ”ce-i prea mult strică”, sunt câteva vedete care arătau mult mai bine înainte de a recurge la serviciile oferite de medicii plasticieni.

Nicole Kidman

Deși a fost una dintre cele mai frumoase actrițe de la Hollywood, Nicole nu a împărtășit aceeași părere cu restul lumii și a considerat necesar să-și facă numeroase injecții cu Botox.

Donatella Versace

Obsesia pentru botox, operații estetice și bronz în exces, i-au făcut chipul Donatellei să arate horror, deși, în urmă cu două decenii avea o frumusețe naturală.

Mickey Rourke

Operațiile estetice nu i-au priit lui Mickey, ba dimpotrivă, putea avea o viață mult mai frumoasă fără ele.

Dolly Parton                                  

Vedeta este de nerecunoscut. Și-a modificat întruna chipul de-a lungul anilor, încât nu ai spune că ea chiar este ”fetița” de altă dată.

Priscilla Presley

Priscilla a avut parte de mult ghinion în viața ei. A căzut pe mâna unui estetician care i-a injectat substanțe fără aviz de folosință, iar această intervenție i-a lăsat urme adânci pe chip. Cu toate acestea, se pare că acest lucru nu a împiedicat-o să recurgă și la alte operații estetice

Mai multe