Cindy Crawford, şantajată pentru nişte poze "sexy" ale fetiţei sale

13 noiembrie 2009 3:00   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Cindy Crawford este implicată într-un caz de stoarcere de bani prin ameninţare de către o cunoştinţă a dădacei fiicei sale.

Bărbatul, care se numeşte Edis Kayalar, a fost model pentru Hermaevents, o companie din Germania. El spune că a găsit pozele "sexy" cu fetiţa de 7 ani a vedetei în camera dădacei, cu care avea o relaţie, şi a încercat să le vândă ziarului TMZ acum 6 săptămâni.

Kayalar spune că a încercat acest lucru pentru că îi era teamă că fata vedetei Cindy Crawford este maltratată. El este acuzat acum de extorsiune, precizează TMZ.  Kayar i-a cerut  vedetei 100.000 de dolari în schimbul pozelor, altfel le va da publicităţii.

Iniţial, soţul lui Cindy, Rande Gerber i-a dat bărbatului 1000 de dolari pe nişte poze despre care credea că sunt originale. Dar Kayar a revenit după câteva zile cerând mai mulţi bani, pretinzând că pozele originale sunt tot în mâinile lui.

Ce este curios este că Edis Kayar a fost arestat şi deportat în Germania pe 16 septembrie 2009 pentru că stătea ilegal în State. Însă şantajul nu s-a terminat aici, pe 1 noiembrie acesta i-a sunat pe soţii Crawford din Germania şi le-a spus că: "nu am de ales decât să continui să vă cer bani pentru că din cauza voastră am fost deportat" şi le-a cerut cei 100.000 de dolari.

Mai multe