Cine a moștenit imensa avere de peste 100 de milioane $ a lui George Michael

15 martie 2017 15:12   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

George Michael a lăsat în urmă o avere imensă de peste o sută de milioane de dolari pe care se pare că a împărțit-o cu surorile sale.

Prima pe lista moștenitorilor este Melanie (55 de ani), sora cea mică a artistului, care a primit peste 50 de milioane de dolari, potrivit The Sun. Yioda (57 de ani), cealaltă soră a lui George Michael, a moștenit și ea o parte din averea fratelui său.

Melanie a fost însă cea care a călătorit în tinerețe în întreaga lume alături de Michael, mai ales atunci când ajunsese la apogeul carierei sale. „George a fost foarte apropiat de surorile sale și este de înțeles ca acestea să-i averea moștenească, în special Melanie, de care era foarte atașat”, a declarat o cunoștință a artistului.

„Ea a fost mereu lângă el în momentele importante din viața lui și i-a fost alături până la sfârșit. George s-a gândit mereu la familie și chiar și la moartea sa a dovedit acest lucru. A fost preocupat ca surorile sale să fie bine văzute prin moștenirea sa”, a mai adăugat sursa apropiată cântărețului.

Mai multe