Cine cu cine s-a înrudit la Hollywood? Iată ce vedete sunt părinți spirituali!

5 martie 2015 12:10   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Unele vedetele de la Hollywood au transformat unele prietenii strânse cu colegii lor de breaslă în relații mult mai puternice, de rudenie. Haideți să vedem, așadar, ce vedete s-au înrudit!

Eva Longoria și Victoria Beckham - Pe lângă faptul că sunt prietene la cataramă, cele două sunt și rude! Eva Longoria a botezat-o pe micuța Harper de care este foarte atașată și asupra căreia veghează tot timpul.

Lady Gaga și Elton John 

Pare o alegere nu tocmai inspirată, însă Elton John are un motiv foarte solid pentru care a ales-o pe Lady Gaga drept nașă pentru fii lui: Zachary și Elijah, în vârstă de 3 ani, și respectiv 8 luni.

”Este un model de urmat. Își îndeplinește cu prisosință rolul de nașă. A venit într-o seară tocmai în Las Vegas să-i facă baie lui Zachary. Era deja îmbrăcată pentru un eveniment, purta o ținută în stilul lui Audrey Hepburn, și cu toate acestea l-a îmbăiat pe micuțul Zachary. Apoi l-a hrănit. Suntem toți smințiți în industria aceasta, însă în fond suntem cu toții ființe umane.”, a pus Elton John într-un interviu pentru o publicație americană.

Vezi pe www.okmagazine.ro ce alte vedete de la Hollywood s-au înrudit!

Mai multe