Cine e blonda care a eclipsat-o pe regina Letizia la recepţia din Madrid

18 aprilie 2018 16:11   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Atunci când intră într-o încăpere nimeni nu-şi poate lua ochii de la ea. Vorbim despre una dintre cele mai iubite şi stilate regine din lume. Letizia, soţia regelui Felipe al VI-lea al Spaniei, a avut o apariţie ravisantă la evenimentul organizat zilele trecute în cinstea preşedintelui portughez, însă regina a fost eclipsată de o blondă superbă.

Letizia şi soţul ei au organizat o cină specială la El Pardo Palace, din Madrid, în cinstea preşedintele Portugaliei, Marcelo Rebelo de Sousa.

Letizia (45 de ani) a purtat un top negru şi o fustă creion cu pene, iar la accesorii a optat pentru un clutch Nina Ricci şi o pereche de stiletto negri de la Magrit. Regina n-a dat greş cu ţinuta, ba chiar a arătat impecabil, însă o blondă prezentă la eveniment a furat toate privirile.

Este vorba despre Helen Svedin, soţia celebrului Luis Figo. Fostul fotbalist şi nevasta sa au şi ei pe lista de invitaţi. Blonda în vârstă de 43 de ani, care este fost manechin, a strălucit într-o rochie de culoare bleu ciel. Helen a accesorizat ţinuta cu un clutch negru şi o pereche de sandale fine. Vouă care ţinută vă place mai mult?

Mai multe