Cine este bărbatul care i-a cucerit inima fiicei lui Alain Delon? Julien a împlinit recent 30 de ani

8 mai 2018 13:51   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Anouchka Delon, are 27 de ani şi este mândria tatălui ei. Alain Delon, 82 de ani, a fost întotdeauna în umbra fetiţei lui căreia i-a îndrumat paşii în actorie şi respectiv în lumea modei. A răsfăţat-o şi certat-o totodată pentru a-i asigura o educaţie corespunzătoare, fiind convins că mama ei, fotomodelul olandez Rosalie van Breemen, nu va putea să o crească singură pe rebela Anouchka.

Însă din 2010, cei doi părinţi au trebuit să se împace cu gândul că fiica lor şi-a luat zborul de sub globul de cristal în care o crescuseră. Inima ei i-a fost dată actorului de comedie Julien Dereims, care a împlinit recent 30 de ani. S-au cunoscut la un curs de teatru la care se înscriseseră amândoi. A fost dragoste la prima vedere, cu plimbări sub clar de lună prin Parisul boem şi romantic. După ce a curtat-o luni întregi, s-a izbit de zidul construit în jurul Anouchkăi de Alain Delon, Julien Dereims a reuşit să o convingă pe Anouchka să se mute împreună.

De 7 ani trăiesc poate cea mai frumoasă poveste de dragoste. Alain Delon a fost convins că relaţia lor nu va dura mai mult de câteva luni, însă după ce au împlinit trei ani, legendarul actor francez a fost nevoit să le dea binecuvântarea. „Este un băiat extraordinar şi un comic de excepţie”, şi-a gratulat în repetate rânduri Delon viitorul ginere. Recent, Anouchka a scris pe pagina ei de Instagram: „Cea mai de preţ menire a unei femei este să îşi conducă bărbatul către sufletul său pentru ca acesta să se poată contopi cu Sursa. Cea mai de preţ menire a unui bărbat este să îşi protejeze femeia pentru ca ea să fie eliberată de a păşi nedemnă pe pământ”.

Mai multe