Cine este prinţesa cea leneşă de la Buckingam?

29 mai 2015 14:45   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Nu munceşte, e mereu în vacanţă şi cheltuieşte fără jenă banii publici. Nu e de mirare, aşadar, că britanicii o iubesc ca pe un ghimpe în coastă.

Inculpata: Beatrice de York, 26 de ani, fiica Prinţului An­drew şi-a lui Sarah Ferguson, a şaptea în ordinea de succesiune la tron. „Beatrice este un parazit, are titlul de Alte­ţă Regală, nu munceşte şi trăieşte pe banii contribuabililor în case concesionate.“ Cine este autorul acestei descrieri brutale? Gra­ham Smith, liderul organizaţiei Republic, care susţine abolirea monarhiei în Marea Britanie sau, cu alte cuvinte, să-i lase pe Will, Harry şi Kate fără job...

Revenind la „parazitul“ nostru, e intere­sant că pe site-ul tatălui său este menţio­nat că fata lucrează cu „normă întreagă în business“. Întrebarea noastră este: când? Căci verişoara prinţilor William şi Harry pare implicată full time într-o altfel de ac­tivitate, mult mai interesantă: vacanţele.

Contribuabilii chiar au făcut un calcul şi au ajuns la concluzia că escapada prinţesei în Verbier, din aprilie, a fost a 11-a în mai puţin de şase luni. Alte destinaţii bifate în acest recent maraton turistic: St. Barts, As­pen, Abu Dhabi, New York.

Citește pe www.okmagazine.ro ce alte extravaganțe își permite Prințesa Beatrice!

Mai multe