Cine l-a infectat pe Charlie Sheen cu HIV: «Şi-a pierdut minţile»

25 noiembrie 2015 11:52   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Charlie Sheen (50 de ani) ar fi aflat de la cine a luat virusul HIV. Starul de la Hollywood a mărturisit că este seropozitiv la 17 noiembrie, într-o emisiune televizată. De atunci, scandalul mediatic devine din ce în ce mai intens. Se pare că actorul avea o pasiune pentru transsexuali şi plătea sume uriaşe ca să facă sex cu aceste persoane.

O sursă apropiată de Charlie Sheen susţine că starul se teme că ar fi luat virusul HIV de la un transsexual, cu care a făcut sex la reşedinţa sa din Los Angeles, relatează publicaţia britanică Mirror.

„Charlie este fascinat de bărbaţii transsexuali de foarte multă vreme. Pasiunea asta l-a făcut să-şi piardă minţile. A angajat mai mulţi transsexuali să facă sex cu el. Se teme că în urma uneia dintre partidele de sex ar fi fost infectat cu HIV şi îi este teamă că a fost filmat făcând sex cu acel transsexual”, a declarat o sursă apropiată actorului.

Actorul ar fi plătit în jur de 28.000 de euro pe noapte, pentru a-şi satisface poftele cu transsexualii. În urmă cu o săptămână, Charlie Sheen declara în emisiunea americană „Today Show” că nu ştie cum a fost infectat şi că nu bănuieşte de la cine a luat virusul.

8 partide de sex filmate cu Charlie Sheen. Actorul i-a făcut sex oral unui bărbat

În urmă cu câteva zile, în presa internaţională a titrat că există opt partide de sex filmate cu Charlie Sheen, dar filmuleţe nu au fost făcute publice încă. Într-una din înregistrări, actorul ar fi fost surprins făcându-i sex oral unui bărbat. Starul ar fi dat sume uriaşe de bani pentru ca aceste filmări să nu iasă la iveală, dar se pare că nu i-a ieşit.

Mai multe