Cine sunt frumoasele din cele mai fierbinţi videoclipuri?

9 mai 2017 10:54   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Sunt unele dintre cele mai de succes videoclipuri – iar asta nu doar datorită melodiilor devenite hituri, ci și grație femeilor care ne încântă privirea în ele.

Iată-le pe șapte dintre cele mai hot vedete din clipuri – și nu ne referim aici la nume cunoscute, precum Gigi Hadid, în „How deep is your love?”, sau Emily Ratajkowski, în “Blurred Lines”… Ci femei din rândul doi al celebrității: frumuseți cunoscute în domeniul lor, dar necunoscute marelui public. Voluptuoase sau trase prin inel, le-am ales pentru toate gusturile…

 # Luis Fonsi – Despacito

Cine este femeia superbă din clipul momentului, cea care-l „chinuie” pe Luis Fonso cu frumuseţea ei? Ei bine, a fost Miss Universe în 2006, are 29 de ani şi o cheamă Zuleyka Rivera. Dacă am spus Miss Universe, deja totul e limpede. Dar focoasa portoricană este şi o excelentă dansatoare. Zuleyka a apărut în diverse seriale de televiziune pentru principalele canale TV spaniole, Telemundo şi Univision. A avut propriul show TV, “La Revista de Zuleyka”, până în toamna lui 2015. Şi şi-a lansat propria linie de haine.

Vezi pe www.okmagazine.ro și alte femei frumoase care au apărut în videoclipuri celebre!

Mai multe