Claudia Ciardone e disperată după Leo Messi

23 septembrie 2009 12:12   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Faima acestei blonde voluptoase şi extrem de apetisantă este comparabilă, în Argentina, cu cea a superstarului fotbalist de la FC Barcelona. Claudia este o adevărată Pamela Anderson în ţara tangoului şi, mai nou, caută să escaladeze şi mai mult scara celebrităţii, alăturându-şi numele altor celebrităţi.

Claudia Ciardone (29 de ani) este un model din Argentina care a apărut uşor, uşor pe primele pagini ale revistelor destinate masculilor. Punctul de pornire a fost participarea, în 2007, la celebra emisiune de succes "Big Brother Argentina". Cu toate că a stat în casă doar pentru o săptămână, blonda a făcut senzaţie cu formele sale foarte periculoase.

De aici a venit faima, care a crescut pe măsura apariţiilor în paginile revistei Playboy. După acest moment al "iepuraşului", Claudia s-a dezbrăcat aproape pe toate coperţile revistelor din America de Sud, devenind astfel un adevărat sex-simbol.

Nemulţumită de stagnarea în zona popularităţii, "bunăciunea" latino încearcă o altă abordare care a atras atenţia presei. S-a declarat o mare fană, o disperată chiar, după talentatul fotbalist Lionel Messi, pe care vrea să-l vrăjească cu prima ocazie.

Mai multe