Claudia Schiffer are copil cu un miliardar!

16 decembrie 2011 15:21   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Şoc pentru Claudia Schiffer şi pentru soţul ei, Matthew Vaughn! Omul de afaceri rus Aleksander Gavrilov a dat-o în judecată pentru a dovedi că e tatăl fiicei ei Cosima, de 1 an şi 8 luni.

Fotomodelul german Claudia Schiffer (41 de ani) a avut parte de o surpriză foarte neplăcută. Aleksander Gavrilov pretinde că e tatăl celei de-a doua fetiţe a ei, potrivit"Bild".

E cu totul neobişnuit ca o mamă să fie chemată în justiţie de un bărbat care susţine că i-a făcut un copil în afara căsătoriei, cum i s-a întâmplat Claudiei.

Gavrilov a cerut unui tribunal din vestul Rusiei ca micuţa Cosima să fie supusă unui test ADN pentru a se dovedi că e fiica sa. Omul de afaceri vrea să se implice în creşterea şi educaţia fetiţei, chiar dacă mama ei e căsătorită cu un alt bărbat.

Gavrilov susţine că a trăit o poveste de dragoste cu vedeta, pe care ar fi cunoscut-o pe Internet, fără să-şi dea seama cine era!

Un mariaj de 9 ani din care au rezultat 3 copii

Claudia Schiffer este căsătorită din data de 25 mai 2002 cu regizorul de film britanic Matthew Vaughn (40 de ani).

Cei doi au împreună 3 copii: Caspar Matthew (născut la 30 ianuarie 2003), Clementine (născută la 11 noiembrie 2004) şi Cosima (născută la 14 mai 2010)

Mai multe