Clint Eastwood are un nepoţel! Nu ghiciţi ce nume i-a pus Francesca

25 septembrie 2018 11:49   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Clint Eastwood este în al nouălea cer, la cei 88 de ani ai săi. Recent, a devenit iar bunic după ce fiica lui Francesca, de 25 de ani a născut primul ei copil. Francesca Eastwood este logodită cu actorul Alexandxer Wraith şi a născut la 16 septembrie, însă abia recent a făcut public acest lucru. Numele pe care i l-a ales micuţului i-a surprins pe mulţi. Bebe se va numit Titan.

Clint Eastwood a devenit iar bunic. Legendarul actor are şapte copii cu trei neveste şi se laudă cu una dintre cele mai numeroase familii de la Hollywood. Francesca Eastwood a născut un băieţel pe nume Titan. Ea este cuplată de mai bine de un an cu Alexander Wraith, de 34 de ani, actor cunoscut pentru rolul din serialul S.H.I.E.L.D.  Wraith a fost însurat cu Lili Gaildraud, dar s-au despărţit în 2015. Ei au un fiu de 7 ani împreună, pe nume Trajan. Francesca Eastwood a anunţat printr-un comunicat redactat de partenerul ei: „Francesca şi cu mine suntem foarte fericiţi să vă anunţăm că am devenit părinţi, ne gândim cu entuziasm la viitorul nostru împreună”.

Mama Francescăi, Frances Fisher a declarat că „este extrem de fericită că va deveni bunică”. Francesca a născut la doar câteva zile distanţă de ziua în care sora ei Morgan de 21 de ani a postat o fotografie cu burtică de graviduţă pe Instagram. Francesca a fost măritată cu actorul Clifton Collins Jr., din serialul Westworld, până în 2017.

Mai multe