Coafură nouă pentru Kate Middleton la începutul anului! Îți place?

17 ianuarie 2017 17:18   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Sunt multe motive pentru a o invidia pe Kate Middleton, frumoasa soție a Prințului William, iar părul brunet, bogat, strălucind de sănătate este, cu siguranță, unul dintre ele. Ducesa a arătat întodeauna foarte bine la capitolul coafură, dar la aînceputul acestui an parcă s-a întrecut pe sine.

Kate Middleton, alături de Prințul William și Prințul Harry, a participat marți, 17 ianuarie, la o conferință pentru promovarea campaniei ”Heads Together”. Toată lumea a remarcat coafura perfectă a ducesei.

Așa cum face de obicei în cazul evenimentelor de acest gen, Kate a adoptat o coafură lejeră, cu bucle mari. Părul părea să aibă însă mai mult volum decât la ultimele apariții publice ale ducesei, iar castaniul superb, care constituie deja marca ei înregistrată, părea mult mai intens.

Kate, Will și Harry au vorbit despre campania lor ”Heads Together”, în domeniul sănătății mintale. ”Sănătatea mintală este importantă pentru fiecare dintre noi. Este la fel de importantă ca sănătatea fizică. Oricăruia dintre noi i se poate întâmpla, la un moment dat în viață, să nu mai facă față provocărilor, iar când se întâmplă acest lucru, simplul fapt de a fi deschis, de a fi onest și de a cere ajutor îți poate salva viața”, a declarat William.

Mai multe