Coco Austin a arătat tot! Detaliul porno care se vede în oglinda din spatele ei

30 august 2017 16:56   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Considerată femeia cu cel mai apetisant fund, Coco Austin nu are nicio reținere în a-și arăta dotările fanilor de pe rețelele sociale. Totuși, de această dată, blonda a fost mai darnică decât de obicei și a arătat ceva mai mult decât ar fi trebuit.

Într-o poziție extrem de provocatoare, în „patru labe”, îmbrăcată într-un body revelator, Coco s-a lăsat fotografiată cu spatele la o oglindă.

Însă nu doar fundul în formă de inimă atrage atenția, ci peisajul care se reflectă în spatele lui. Costumul pe care îl poartă Coco este minuscul și aproape că a lăsat-o cu „rușinica” dezgolită. În oglindă se vede cum slipul nu reușește să acopere în totalitate zona intimă a vedetei.

„Acest body este perfect pentru iubitul tău, sau îl poți purta pur și simplu la blugi”, a scris Coco în dreptul imaginii publicate pe Instagram, îndreptându-și fanii către pagina de pe care pot cumpăra articolul de îmbrăcăminte.

Vedeta de 38 de ani are o siluetă de vis! Coco Austin este soția rapperului Ice-T, însă este cunoscută și pentru cariera ei în modelling. 

Mai multe