Coco Austin a ieșit în fundul gol la zăpadă. Bomba sexy a înfruntat temperaturi de -10 grade

2 februarie 2021 10:28   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Sexy și în nămeți! Coco Austin, 41 de ani, a ieșit în fundul gol în zăpadă. Soția rapperului Ice T (62 de ani) a făcut senzație cu două fotografii sexy postate pe Instagram în care apare într-o lenjerie intimă transparentă, în nămeți de peste 50 de centimetri înălțime.

Bomba sexy Coco Austin, în vârstă de 41 de ani, a ieșit în fundul gol în zăpadă. Nordul SUA a fost lovit de o furtună de zăpadă, iar în New York a fost declarată încă de duminică stare de urgență din cauza condițiilor meteo nefavorabile. Însă Coco s-a bucurat ca un copil când a văzut zăpada și a ieșit în curtea casei din Edgewater, New Jersey pentru a se bucura de anotimpul alb, chiar dacă termometrele indicau zilele trecute -10 grade Celsius și viscolea sălbatic

Citește și:

După naștere, sânii lui Coco Austin sunt mai mari decât bebelușul

Coco, un costum de baie mai mic nu ai găsit? Şi nici nu eşti epilată! - FOTO

Coco și-a antrenat fundul uriaș în timpul pandemiei

Izolarea la domiciliu impusă de pandemia de COVID-19 și-a lăsat urme și pe fundul bombat al bombei sexy Coco Austin, în vârstă de 41 de ani. Și pentru că fiica ei Chanel Nicole, de 5 ani, i-a ocupat tot timpul, Coco nu și-a mai antrenat posteriorul 100% natural. Însă în a doua jumătate a anului 2020, Coco s-a pus pe treabă. Și cum o astfel de ispravă merită pozată, ea a umplut contul de Instagram cu fotografii din sala de fitness. În 2018, Coco a acceptat ca fesele să îi fie scanate, analizate și studiate de specialiști pentru a confirma că sunt 100% mușchi. A provocat-o pe Kim Kardashian să facă același lucru, dar Kim i-a propus să se întreacă la fitness cu sora ei Khloe, eschivându-se astfel de o ”palmă peste fund”.

Mai multe