Coco Austin dansează ca o stripteuză lângă bebelușa ei!

13 aprilie 2016 9:08   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Coco Austin (37 de ani) șochează din nou! Nu este străină pictorialelor incendiare, dar acum a adus-o și pe bebelușa ei de patru luni, Chanel, să facă parte dintr-o ședință foto. Blondina a dansat din fund lângă fetița ei și le-a împărtășit fanilor imaginile provocatoare, pe contul ei personal de Instagram.

Fiind cunoscută drept vedeta cu cel mai mare fund din lume, Coco a dat lasciv din posterior și le-a arătat internauților tot ce are în dotare. Toate astea, în timp ce se ținea de căruciorul bebelușei ei, fetița părând să fie foarte amuzată de dansul mamei ei. Soția lui Ice-T a slăbit foarte mult după ce a născut și arată spectaculos. 

Coco are un abdomen perfect și o talie de vispe. Îmbrăcată doar într-un body roșu, care îi scote în evidență bustul generos, blondina a dansat din fund lângă micuța Chanel. Austin a publicat videoclipul pe contul ei personal de Instagram, spre deliciul fanilor ei. 

Coco Austin și rapperul Ice-T sunt căsătoriți din 2002. Blondina a adus-o pe lume pe Chanel Nicole pe 28 noiembrie. Micuța s-a născut prematur, având la naștere doar 2.58 de kilograme. Este primul copil al cuplului, însă rapperul mai are doi copii adulți din relațiile anterioare.

Urmărește aici videoclipul cu Coco Austin dansând lângă micuța Chanel

Mai multe