Conchata Ferrell, actrița care a interpretat rolul menajerei Berta din „Doi bărbați și jumătate”, a murit. Avea 77 de ani

14 octombrie 2020 10:09   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Conchata Ferrell, îndrăgita actriță cu replici dure și acide care a interpretat rolul menajerei Berta din serialul de comedie „Doi bărbați și jumătate”, a murit, marți, la 77 de ani, a confirmat un reprezentant al Warner Bros Television.

Conchata Ferrell suferise un stop cardiac, făcea dializă și respira cu ajutorul aparatelor

Potrivit Variety, Conchata Ferrell a murit în localitatea Sherman Oaks, fiind spitalizată încă din luna mai din cauza unor probleme cardiace. La un moment dat, din cauza sănătății tot mai precare, ea a fost internată pentru mai multe săptămâni la Terapie Intensivă. Însă, din păcate, aici actrița a suferit un stop cardiac, iar organismul ei a rămas fără oxigen aproape 10 minute. Cu eforturi supraomenești, medicii au reușit atunci să-i salveze viața, dar Conchata și-a pierdut ambii rinichi și a trebuit să facă dializă. Mai mult, actrița nu a mai putut respira decât cu ajutorul aparatelor. 

Reacția actorilor din serialul „Doi bărbați și jumătate” după teribila veste

Charlie Sheen, actorul principal în serialul Doi bărbați și jumătate, i-a adus un omagiu pe Twitter printr-un mesaj foarte emoționant spunând despre ea că a fost o adevărată prietenă și o comoară absolută, iar vestea morții sale este „șocantă și dureroasă”. 

Și Jon Cryer, actorul care l-a interpretat pe Alan, a transmis și el un mesaj spunând că a fost un om frumos, iar căldura și vulnerabilitatea sa au fost de fapt adevăratele ei puteri. Plâng pentru femeia care îmi va lipsi atât de mult și care a adus atâta bucurie în inimile tuturor”.

Chuck Lorre, creator și producător al serialului Doi bărbați și jumătate s-a arătat la rândul său foarte întristat: „Îi spuneam Chatty. Și toți o iubeam. Doisprezece ani de suișuri și coborâșuri și multe, multe râsete. Trecând prin toate astea, a fost o stâncă. A fost unul dintre cei mai buni. Am avut prilejul să-i spun prieten”. 

Cine a fost actrița Conchata Ferrell

Conchata Ferrell a jucat rolul Berta în toate cele 12 sezoane ale serialului. A primit două nominalizări la premiile Primetime Emmy, în 2005 şi 2007, pentru rol secundar. Ea a apărut în 212 episoade din 2003 până în 2015.

Născută în Charleston, Ferrell a absolvit cursurile Marshall University, unde a şi jucat pentru prima dată într-o piesă de teatru.   Debutul în afara Broadway a venit în 1973, ca membru al companiei Circle in the Square. Au urmat mai multe roluri pe scenă şi televiziune.   A jucat în lungmetrajul „Heartland” (1979), apoi în „Edward Scissorhands”, „Network”, „Crime and Punishment in Suburbia” şi „True Romance”.   În 1992, a primit prima nominalizare la Emmy, pentru rolul avocatei Susan Bloom din serialul „L.A. Law”.   Cel mai recent a apărut în 2017, în „The Ranch” (Netflix). Între alte seriale în care a jucat se numără „Buffy the Vampire Slayer”, „Teen Angel”, „Matlock” şi „B. J. and the Bear”.   A fost căsătorită cu sunetistul Arnold Anderson, a avut o fiică şi două fiice vitrege.

Mai multe