Conchita Wurst, pe scenă cu un artist de renume mondial

24 iulie 2014 9:52   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

În urmă cu câteva zile, Conchita Wurst s-a aflat pe aceeaşi scenă cu celebrul Al Bano. Cei doi au participat la un eveniment numit „Noaptea Stelelor", un spectacol de la care a lipsit Romina Power.

Peste 10 000 de persoane au asistat în urmă cu câteva zile la evenimentul „Starnacht am Wörthersee" (Noaptea Stelelor) ce a avut loc în Wörthersee, Austria. După show, Al Bano s-a fotografiat cu Conchita, acesta apărând în mai multe fotografii alături de „Diva cu barba”, pe numele real Thomas Neuwirth.

Al Bano a postat aceste poze chiar pe pagina sa de Facebook, unde a primit o mulţime de like-uri şi comentarii. Fanii s-au arătat însă nemulţumiţi de faptul că Al Bano a apărut pe scenă fără vechea şi totodată noua sa parteneră de concerte, Romina ( n.r. în urmă cu câteva luni Al Bano şi Romina Power au hotărât să îngroape securea războiului şi să înceapă să susţină împreună o serie de concerte). „O vrem pe Romina lângă Al Bano!” au spus fanii artistului pe pagina sa de Facebook. „Al Bano e grozav, dar lângă Romina străluceşte!” au exclamat cei mai înfocaţi susţinători ai celebrului cuplu.

Mai multe