Copa America: Păcat de fanele statului Peru!

30 iunie 2015 22:26   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Pe teren, gazdele din Chile şi-au câştigat meritat locul în finala Copei America, învingând Peru cu 2-1. Lucrurile au stat invers în tribune, acolo unde fanele peruane au făcut spectacol.

“Derby-ul Pacificului” dintre Chile şi Peru a fost cea mai tensionată dispută din istoria întâlnirilor directe dintre cele două mari rivale. Miza era un loc în ultimul act al Copei America, o competiţie pe care chilienii n-au câştigat-o niciodată, în timp ce ultimul succes al peruanilor datează din 1975.

Favorită pe hârtie, naţionala lui Alexis Sanchez şi Arturo Vidal s-a dovedit mai puternică, demonstrând faptul că Chile e în acest moment una dintre cele mai frumoase naţionale din lume, cu un potenţial enorm în anii care vin. 

Dacă chilienii s-au ocupat cu show-ul de pe gazon, Peru a impresionat mai degrabă în tribune. Deşi au fost net inferiori numeric gazdelor de la Santiago, suporterii alb-roşilor au ştiut cum să-şi impună atuurile. La acest capitol, marile vedete au fost înfocatele suporteriţe din Peru.

Total lipsite de inhibiţii, câteva dintre acestea şi-au scos busturile la înaintare, apărând cu sânii pictaţi în culorile naţionalei şi cu mesaje sugestive, gen “Te iubesc, Peru” sau “Dragostea mea e a ta”. Păcat că nu le vom putea revedea pe frumoasele fete din Peru şi în finala mare a Copei America, acolo unde Chile va înfrunta sâmbătă învingătoarea celei de-a doua semifinale, Argentina-Paraguay, meci disputat în noaptea care a trecut.

Mai multe