Copilul lui Kylie Jenner este făcut cu bodyguard-ul ei? Ce spun fanii vedetei

4 mai 2018 19:19   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Kylie Jenner se află mereu sub atenția amănunțită a întregii lumi, iar fanii vedetei vin mereu cu teorii referitoare la ea și la faimoasa familie a acesteia.

Cum faima vine întoteauna cu un preț, proaspăta mămică este supusă acum de către prietenii ei virtuali, unor speculații potrivit cărora fetița ei, Stormi, ar fi de fapt copilul bodyguard-ului ei, și nu al rapper-ului Travis Scott. După ce Kylie a publicat recent poze ce o ilustrau pe ea și pe micuța Stormi, fanii nu au putut să nu observe că asemănarea dintre cea mică și Tim Chung, bodyguard-ul, este aproape izbitoare, constatând că fetița are trăsături asiatice.

După ce vedeta și-a ținut sarcina ascunsă, dispărând de pe rețelele de socializare și anunțând venirea pe lume a fetiței ei doar în ultimul moment, fanii sunt acum mai bănuitori ca niciodată, legând cap-la-cap cele două informații. Oare Kylie s-a ascuns pentru că tatăl copilului este bodyguard-ul ei?!

Cert este că fanii sunt convinși de acest lucru și nu s-au abținut din a-și împărtăși părerile și cu restul lumii. Pe lângă comentariile care îi complimentează trupul, care a redevenit rapid la forma de clepsidră, după naștere, noua mămică s-a confruntat și cu dileme din partea urmăritorilor ei, legate de paternitatea celei mici. Aceștia au susținut că Stormi nu seamănă deloc cu Travis Scott, ci mai degrabă este copia fidelă a lui Tim, care este cel care o păzește zi de zi pe Kylie, fiind mereu în apropierea ei, lucru care ar fi putut genera o idilă între cei doi. 

Kylie s-a arătat extrem de deranjată de aceste afirmați, însă până a reușit să facă ordine în comentarii, informația devenise deja virală. Vedeta a încercat să mai diminueze din magnitudinea speculațiilor, blocând persoanele care aveau aceste păreri, însă nu a fost suficient. „Vreți să-mi spuneți că sunt singurul care a remarcat ceva ciudat în privința copilului lui Kylie?!” a întrebat retoric un urmăritor de-al acesteia, pe contul ei de Instagram, iar altul a completat: „Nu am fost niciodată mai convins de o teorie! Copilul lui Kylie Jenner este al bodyguardului ei!”

Deși Kylie și-a portretizat pe rețelele de socializare relația alături de Travis Scott ca fiind una extrem de fericită, nu este prima dată când este pusă la îndoială paternitatea rapper-ului. Tyga, fostul iubit al vedetei, a susținut, de asemenea, cu ceva timp în urmă, că este foarte posibil ca Stormi să fie fetița lui.

Mai multe