Coşmarul lui Cage continuă: dat în judecată pentru două maşini

11 martie 2010 19:00   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Actorul Nicolas Cage a ajuns la disperare. Confruntat cu mai multe procese şi obligat să plătească Fiscului american circa 6 milioane de dolari, starul mai are o problemă. O firmă distribuitoare de automobile l-a dat în judecată pentru nerespectarea contractelor pentru două maşini achiziţionate în 2007.

Cage a cumpărat două Rolls Royce-uri de epocă, urmând să plătească, pe durata a cinci ani, o rată lunară de 10.000 de dolari. Recent, actorul a înapoiat automobilele, susţinând că nu mai poate achita restul de bani.

În consecinţă, Premier Financial Services l-a acţionat în justiţie, cerând 104.490,68 de dolari şi, respective, 137.077,06 de dolari pentru cele două maşini, potrivit Contacmusic.com.

În luna octombrie 2009, Nicolas Cage l-a dat în judecată pe fostul administrator al averii sale, Sanuel Levin, acuzându-l că l-a adus la ruină. În replică, acesta a afirmat că actorul avea probleme cu plata taxelor dinaintea anului 2001, când a fost angajat, şi că nu i-a ascultat sfaturile în privinţa restrângerii cheltuielilor.

Mai multe