Courteney Cox, din serialul „Friends”, sărut pasional cu logodnicul în public

19 februarie 2018 13:59   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Courteney Cox (53 de ani), actrița din serialul „Friends”, a fost surprinsă într-un aeroport sărutându-se cu logodnicul său. Gestul este unul special, întrucât ei rareori și-au exprimat afecțiunea în public. Întoarcerea ei în țară ar avea legătură cu despărțirea bunei sale prietene, Jennifer Aniston.

Courteney n-a arătat niciodată mai fericită ca în momentul în care a fost surprinsă în brațele logodnicului ei, Johnny McDaid. Drama amoroasă prin care tocmai a trecut amica ei, Jennifer Aniston, a făcut-o probabil să realizeze încă o dată că viața în doi este adevărată binecuvântare.

Conform celor de la The Sun, imaginea a fost surprinsă pe aeroportul Heathrow, din Marea Britanie, într-unul din rarele momente când actrița din „Friends” își aradtă iubirea față de logodnic în public. Courteney și Johnny s-au cunoscut în 2013, prin intermediul cântărețului Ed Sheeran, care le-a făcut legătura, cum s-ar spune. În 2014 s-au certat, dar despărțirea n-a durat mult, iar în prezent sunt logodiți.

Jurnaliștii de la The Sun consideră că sosirea lui Courtenety înapoi în Marea Britanie se datorează amicei sale, Jennifer Aniston, căreia vrea să-i susțină moralul, după ce s-a despărțit de Justin Theroux.

Mai multe