Courteney Cox și-a șocat fanii. Cum au reacționat admiratorii ei după ce au văzut-o nemachiată?

28 octombrie 2021 10:06   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Courteney Cox, în vârstă de 57 de ani, a declarat în repetate rânduri că nu e adepta chirurgiei estetice și că îi place să fie 100% naturală. A avut însă o surpriză când a postat o fotografie cu ea pe Instagram în care nu avea machiaj pe chip și părul îi stătea în toate direcțiile.

Courteney Cox, în vârstă de 57 de ani, și-a surprins fanii cu o postare recentă, însă reacția lor nu a fost deloc una pozitivă! Actrița de 57 de ani devenită celebră datorită rolului Monicăi Geller din serialul ”Prietenii tăi” și-a surprins admiratorii după ce a postat o fotografie cu ea, în mașină, la volan, la scurt timp după ce a ieșit de la duș. Dacă pe platourile de filmare folosește mult machiaj pentru a-și masca ridurile de data aceasta Courteney și-a dezvăluit chipul natural în toată splendoarea. Fanii au fost surprinși să vadă că are obrajii brăzdați de riduri. Cox s-a născut la 15 iunie 1964, în Birmingham, Alabama, SUA. A fost măritată cu David Arquette între 1999 și 2013 și au împreună o fiică, pe Coco, de 17 ani. Courteney Cox este cuplată din 2013 cu Johnny McDaid și nu are de gând să se mai mărite încă o dată.

Citește și:

De ce nu le-a plăcut lui Jennifer Aniston şi Courteney Cox să filmeze în Friends cu Jean-Claude Van Damme

Courteney Cox și-a dus iubitul în apartamentul Monicăi Geller, din serialul ”Prietenii tăi”

Courteney Cox, avere de 150 de milioane $

Courteney Cox are în conturi aproximativ 150 de milioane $. Extrem de talentată la muzică, ea a petrecut întreaga vară în Marea Britanie și a cântat în diferite spectacole alături de Ed Sheeran. Cei doi au postat inclusiv pe rețelele sociale câteva melodii cântate împreună și s-au complimentat reciproc. Cox a investit o mare parte din banii câștigați de pe urma serialului ”Friends” în diferite afaceri și a avut mai multe contracte de publicitate, îndeosebi între 2013 și 2015, după ce s-a despărțit de David Arquette.

Mai multe