Crime în familiile VIP. Cazurile care au înspăimântat Hollywoodul!

7 septembrie 2015 10:00   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Aceste poveşti au înspăimântat Hollywoodul, dovedind cum scenariile horror pot deveni realitate, transformându-se în nopţile de groază ale celebrităţilor

Morgan Freeman:  Acum ceva timp, actorul atât de iubit pen­tru talentul său îşi uluia fanii care aflau că ar trăi chiar cu fiica lui vitregă, E’Dina Hi­nes, cu care, mai mult, ar fi avut de gând să se însoare. Este aceeaşi tânără ucisă violent în noaptea de 15 spre 16 august, prin înjun­ghiere. Iar autorul crimei, cel puţin până acum, reiese a fi iubitul ei. Freeman, adică? Păi nu, fiindcă de la momentul acelui zvon până acum, ceva s-a întâmplat şi E’Dina avea o altă relaţie. „M-am dus la fereastră şi l-am văzut pe acest tip deasupra unei femei, nu mi-am dat seama exact ce se întâmplă, apoi am văzut că poliţia l-a arestat pe tipul respec­tiv“, a povestit vecinul George Hudacko, cel care a surprins chiar momentul când E’Dina şi-a dat suflarea pe stradă, în faţa imobilului din Manhattan, în care locuia.

„Lumea nu va mai şti acum cât talent avea şi cât de multe putea dărui“, a comentat Morgan despre fata care era, de asemenea, actriţă. Orice s-ar fi întâmplat, însă, lucrurile par complicate, căci E’Dina a fost înjunghitată de 16 ori, cu obidă. Şi, într-adevăr, din cele ieşite la iveală până acum, suspectul este iubitul ei, Lamar Daven­port, cel care a omorât-o în ceea ce s-a vrut un ritual de exorcizare. Căci acelaşi George Hudacko spune că l-a auzit strigând: „Ieşiţi, dracilor, în numele lui Iisus, vă comand să ie­şiţi!“. Şi nu, nu repeta un rol, deşi Davenport, chipurile, cocheta cu actoria atunci când nu se droga. Iată o poveste a cărei cheie se află cu siguranţă la Morgan Freeman.

Citește pe www.okmagazine.ro ce alte crime înspăimântătoare s-au petrecut în familiile VIP-urilor!

Mai multe