Cristiano Ronaldo s-a despărţit de superba Irina Shayk!

14 ianuarie 2015 19:36   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Ronaldo a câştigat „Balonul de Aur”, dar se pare că ar fi pierdut-o pe frumoasa rusoaică, iubita sa din ultimii cinci ani.

Cel mai mediatizat cuplu din lumea fotbalului e pe cale să se destrame. Felul în care s-a comportat Cristiano Ronaldo la gala „Balonului de Aur” alimentează zvonurile privind despărţirea de Irina Shayk.

Din 2010, de când şi-au început relaţia de iubire, Cristiano şi Irina au depăşit multe momente tensionate, în care s-a speculat pe marginea unei rupturi între cei doi. La fel se vorbeşte şi acum, la câteva zile după ce Ronaldo a fost declarat pentru a treia oară în carieră cel mai valoros fotbalist al lumii. Luni seară, la Zürich, portughezul n-a fost însoţit de Irina Shayk (29 de ani), aşa cum s-a întâmplat la precedentele gale, amănunt care a ridicat primele semne de întrebare. Ajuns pe scenă, cu trofeul în braţe, CR7 a mulţumit tuturor celor din preajma sa, mai puţin Irinei. Apropiaţii cuplului au ridicat din nou din sprâncene. Apoi, ca o revanşă pentru faptul că a fost total ignorată, rusoaica n-a amintit nimic despre performanţa iubitului său pe reţelele de socializare, unde de obicei este extrem de activă. În schimb, Irina s-a dezvăluit în toată splendoarea sa în câteva fotografii sexy făcute undeva pe o plajă tropicală, ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Puse cap la cap, toate aceste detalii oferă imaginea unei furtuni în viaţa amoroasă a lui Cristiano Ronaldo.

Mai multe