Cu sfârcul la vedere și sânii pe afară. Emily Ratajkowski face senzație la plajă

10 martie 2017 11:25   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

După ”Săptămâna modei de la Paris”, plină și grea, Emily Ratajkowski (25 de ani) a avut nevoie de puțină relaxare. Ea a fost surprinsă la plajă într-un bikini alb, fiind o apariție extrem de sexy pentru turiștii de pe plajă.

Model de top și actriță cunoscută, Emily a fost foarte ocupată și stresată în ultima perioadă, așa că și-a luat costumul de baie și a ieșit la plajă ca să-și revină după Săptămâna Modei de la Paris. Toate privirile au fost ațintite asupra formelor corpului de zeiță al modelului.

Sutienul costumului de baie alb, purtat de Emily, a cam ”intrat la apă”. Astfel, într-una din poze, modelul apare cu un sfârc pe afară. Chiar și așa, după ce l-a aranjat, cupele sutienului nu au putut acoprii în totalitate sanii jucăuși ai acesteia. Fie costumul de baie a intrat la apă, fie lui Emily i-au mai crescut sânii.

Ratajkowski a fost însoțită la plajă de iubitul ei, muzicianul Jeff Magid, cu care are o relație din anul 2014, iar, intenționat sau nu, Emily a avut tot felul de mișcări lascive.

Emily nu a uitat nici de fanii ei de pe Instagram sau Snapchat și a împărtășit cu ei câteva poze.

Mai multe