Cum a fost surprinsă Hillary Clinton după ce a pierdut alegerile

11 noiembrie 2016 13:00   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

După o campanie istovitoare şi o înfrângere neaşteptată, Hillary Clinton s-a retras din lumina reflectoarelor, cel puţin pentru moment.

Democrata în vârstă de 69 de ani s-a recunoscut învinsă. A fost devansată în mod zdrobitor de magnatul Trump într-un mod în care nimeni nu s-ar fi așteptat, cu 289 la 218 electori.

Hillary a fost fotografiată în pădurea Chappaqua, din New York, în timp ce-şi plimba câinele. Se pare că democrata se “vindecă” cu ajutorul patrupedului şi al soţului ei, Bill Clinton, scrie metro.co.uk.

Margot Gerster este norocoasa care a reuşit să o întâlnească pe Hillary în pădure. Americanca îşi plimba fetiţa în acel loc. Margot este o susţinătoare a lui Hillary şi tot ei i-a acordat votul său.

“Am îmbrăţişat-o şi am vorbit cu ea. I-am spus că am fost extrem de mândră ca mamă, atunci când am mers la vot cu fiica mea Phoebe. Hillary m-a îmbrăţişat şi mi-a mulţumit, apoi ne-am continuat drumul separat”, a scris Margot pe Facebook, unde a urcat şi o poză cu ea şi Hillary din parc.

Mai multe