Cum a ieșit Jennifer Lopez pe stradă! Fără pic de machiaj și cu prosopul pe cap

16 iulie 2019 21:22   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Jennifer Lopez (49 de ani) și-a surprins fanii care au avut ochi de vultur și au zărit-o pe stradă. De obicei îmbrăcată fără cusur și cu un machiaj impecabil pe față, J.LO a ales de această dată să iasă fără machiaj pe stradă. Ba mai mult, nici nu s-a coafat sau uscat părul proaspăt spălat, ci a preferat să-și folosească timpul mai eficient: și-a pus un prosop pe cap și și-a văzut pe treabă.

Artista s-a îmbrăcat cu un trening alb, lejer și și-a asortat ținuta cu o pereche de ochelari de soare negri și a ieșit pe străzile din New York.

J Lo a apărut pe stradă cu o rană în jurul ochilor despre care nu se cunosc prea multe detalii

În urmă cu puțin timp, Jennifer Lopez și-a speriat fanii după ce a fost surprinsă pe stradă cu o rană în jurul ochilor. Vedeta a publicat și o imagine pe rețelele de socializare unde a explicat subtil ceea ce s-a întâmplat.

J Lo (48 de ani) s-a îmbrăcat lejer pentru a merge la sala de sport, pentru a se antrena, însă paparazzi au surprins un detaliu pe care vedeta a vrut să-l acopere cu ochelarii de soare, o rană în jurul ochilor.

Despre rana din jurul ochilor nu se cunosc foarte multe detalii, însă artista pop a publicat o imagine pe rețelele de socializare unde a apărut legată la ochi cu o pungă de gheață, semn că ar putea fi vorba de o accidentare în timpul unor repetiții.

Mai multe