Cum a irosit Lisa Marie Presley banii lui Elvis?

30 martie 2017 11:50   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Odată, dormea liniștită știind că verzișorii din moștenirea de un miliard de dolari de la Rege lucrează pentru ea. Acum, a ajuns la mila rudelor, dormind pe canapeaua fiicei sale celei mari, Riley Keough.

A fost nevoie de un divorț urât de cel de-al patrulea soț al ei, muzicianul Michael Lockwood, ca noi să aflăm că Lisa Marie Presley (49) se zbate în datorii, n-a muncit o zi din viața ei, a fost devalizată de scientologi, a primit sfaturi financare proaste și a risipit moștenirea de la tatăl ei pe lux și droguri.

E de înțeles. Ce faci, până la urmă, când ai un purcoi de bani? Îi cheltuiești, logic! Iar cel mai mare talent al Lisei se pare că tocmai acesta a fost, căci viața prințesei rock’n’roll a însemnat mașini de lux, avioane personale, vacanțe exotice, reședințe de milioane, restaurante exclusiviste, haine de designer ș.a.m.d. Highlife, pe scurt.

După aproape o jumătate de veac de trai pe picior mare, unicul copil al lui Elvis pretinde – în actele înaintate la tribunal pentru divorțul de Lockwood, că a ajuns la fundul sacului.

Citește mai multe pe okmagazine.ro!

Mai multe