Cum a rămas însărcinată la 50 de ani Janet Jackson?

16 iunie 2016 16:06   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

A rămas la fel de discretă de când a anunţat că va avea primul său copil! Fratele cântăreţei Janet Jackson, Tito Jackson (62 de ani), a făcut în sfârşit dezvăluiri despre sarcina vedetei.

Sora mai mică a lui Michael Jackson, Janet Jackson, care a împlinit 50 de ani la 16 mai, și-a surprins fanii după ce a anunțat la începutul lunii aprilie că își suspendă turneul "Unbreakable" pentru a se dedica vieții de familie, alături de soțul ei, Wissam Al Mana, fără a oferi alte detalii. Curând s-a aflat că diva aşteaptă primul copil, fără alte amănunte. Iată că producătorul Tito Jackson a dezvăluit pentru prima oară că sora lui a apelat la fertilizare in vitro pentru a rămâne însărcinată. “Ea e bine. După cum ştiţi, a renunţat la turneu pentru a avea grijă de sănătate”, a declarat acesta la postul de radio Sirius XM. El a adăugat că Janet nu ştie sexul copilului. Speră numai ca bebeluşul să fie sănătos. Nu a conceput să recurgă la o mamă surogat pentru a-i naşte copilul.

E conştientă de riscul sarcinii

Janet Jackson s-a căsătorit cu miliardarul Wissam Al Mana din Qatar în 2012. De atunci, s-au chinuit neîncetat să aducă pe lume un copil. Conştientă de riscurile unei sarcini la vârsta de 50 de ani, Janet Jackson doreşte să-şi protejeze intimitatea. ”O considerăm pe Janet ca şi cum ar fi copilul nostru şi acum ea e pe cale să aducă pe lume un copil. Sunt mândru să devin din nou unchi şi abia aştept să văd cu cine va semăna copilul ei. Janet va fi o mamă minunată, fiindcă e foarte strictă. Dar eu i-am spus că sunt cea mai pricepută persoană de pe planetă la scimbarea scutecelor”, a spus un alt frate al divei, Jermaine Jackson, de 61 de ani. Janet se iubeşte cu Wissam din vara lui 2010 şi s-ar fi convertit la islamism pentru el, potrivit "National Enquirer". Ea a declarat că e gata să poarte văl şi veşminte precum femeile musulmane pentru a-şi face soţul fericit. Însă Wissam mai are trei neveste.

Mai multe