Cum a scăpat Kate Middleton de burta de gravidă. Răspunsul ei inedit

31 iulie 2018 13:53   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Soţia prinţului William este la 36 de ani o femeie împlinită şi o mamă fericită. În aprilie, ducesa de Cambridge a adus pe lume cel de-al treilea bebeluş regal şi ca de fiecare dată a revenit în timp record la silueta ei firavă. Cum a scăpat Kate Middleton de burta de gravidă este întrebarea de pe buzele tuturor.

Soţia prinţului William este fără doar şi poate cea mai îndrăgită prinţesă din lume. Britanicii o divineazează şi asta pentru că ducesa de Cambridge i-a cucerit cu chipul ei radios, zâmbetul inconfundabil şi modestia de care dă dovadă la fiecare apariţie. Unde mai pui că la 36 de ani este deja mamă a trei copii, unul mai frumos ca altul. Şi după fiecare naştere, ducesa a revenit în timp record la silueta ei silfidică.

Şi totuşi, cum a scăpat Kate Middleton de burta de gravidă? Ei bine, un răspuns, chiar amuzant, l-a dat ducesa de Cambridge în urmă cu doi ani. Aflată într-o vizită oficială în India, Kate a fost întrebată la o recepţie de către un invitat cum a reuşit să topească atât de rapid kilogramele acumulate odată cu sarcina.

Deşi în mod normal, o mămică ar fi stânjenită după o asemenea întrebare, Kate a găsit un răspuns amuzant. “Alerg tot timpul după copiii mei”, a spus nevasta prinţului William, potrivit revistei Hello!. De altfel, ducesa a declarat în repetate rânduri că adoră să petreacă timp cu copiii ei în aer liber şi nu de puţine ori a fost fotografiată în timp ce alerga sau se juca cu George şi Charlotte.

Kate şi William l-au botezat pe prinţul Louis în iulie

În 23 aprilie, Kate Middleton a născut cel de-al treilea copil, un băiețel de 3,8 kilograme. Soția prințului William a fost internată la același spital în care i-a adus pe lume și pe ceilalți doi copii ai săi, Prințul George (5 ani) și Prințesa Charlotte (3 ani). Sexul micuțului nu a fost cunoscut dinainte. Nici măcar părinții nu au dorit să afle acest lucru înainte de venirea pe lume a celui de-al treilea lor moștenitor.

Prinţul Louis a fost botezat luni, 9 iulie, la St James's Palace și aproape toată familia regală i-a fost alături. Bebelușul este al cincilea moștenitor la tronul Marii Britanii și al șaselea strănepot al Reginei Elisabeta a II-a.

Mai multe