Cum a serbat-o Katie Holmes pe Suri, fiica ei și a lui Tom Cruise

20 aprilie 2021 15:59   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Cum a serbat-o Katie Holmes pe fiica sa, Suri, dezvăluie Closer.fr. Aceasta a împlinit vârsta de 15 ani.

Cum a serbat-o Katie Holmes (42 de ani) pe fiica sa, Suri, au dezvăluit jurnaliștii de la Closer.fr. Clipe de nostalgie pentru actriță. Ea a serbat-o, duminică, 18 aprilie, pe fata sa, Suri Cruise, la împlinirea vârstei de 15 ani. Cu această ocazie, Katie a pus pe o rețea socială poze cu fiica sa, din copilărie, lângă care a scris: ”Fericită aniversare, inima mea! Te iubesc! Nu-mi vine să cred că ai deja 15 ani”.

Apropiații vedetei i-au transmis, la comentarii, numeroase mesaje de felicitare. A hoinărit pe străzi De ziua ei, sărbătorita, Suri Cruise, a hoinărit pe străzile din New York în compania unei prietene. Paparazzi au pozat-o în timp ce mânca o înghețată împreună cu aceasta. Prietena i-a făcut cadou un buchet de flori. Suri este rezultată din căsătoria lui Katie Holmes cu actorul Tom Cruise (58 de ani), care a durat din 2006 până în 2012.

”A fost o perioadă dificilă. El era în atenția presei și eu aveam o fetiță care trăia toată această nebunie de a fi urmărite tot timpul. Mergeam în parc la ora 6.00, dimineața, ca să putem sta liniștite”, și-a amintit actrița, într-un recent interviu pe care l-a acordat revistei ”InStyle”. În prezent, Katie se iubește cu bucătarul Emilio Vitolo de 33 de ani. Cum a serbat-o Katie Holmes pe fiica sa, Suri, dezvăluie Closer.fr.

Mai multe